HalaTuju Hala Tuju

Aku sendiri tak tahu nak pergi ke mane . . Senang cerita mane-mane yang aku mohon then aku terime dengan hati terbuka . . tapi kalau boleh , aku taknak masuk sekolah lagi lah . . nak rase alam U ke , MATRIK opss . . Matrik ? Ohh mygoodness.. Kolek Matrikulasi tu tengok aku kecik besar kecik besar je lah . . Its oke lahh asalkan aku ada cita-cita nak masuk MATRIKULASI tu lah kan . ..then . . FORM SIX akan menjadi pilihan yang paling terakhir bagi aku . . Bukan aku nak cakap ape lahh tapi aku sebenarnya tak berapa suke dengan peraturan ni . .aishh . . kat sekolah kan banyak peraturan . .
buat ni tak bole , buat tu tak bole . . senang citer  aku nak buat sekolah sendiri je lah  . .
nantilah . . aku pergi jumpa cikgu kaunselling aku dulu . . nak mintak pendapat lah kan . . kadang-kadang pelajar macam aku ni payah sikit nak buat keputusan sendiri . . kne ade ' guided' . . Ceyhh . aku ni sebenarnya suke sangat kira duit . .. kadang-kadang aku pikir aku nak kerja kat BANK NEGARA ke , MONEY CHANGER ke aihh ~ senang hati mak bapak aku . . nanti sedara mare tanya : anak kau kerja ape ? mak : alah , keje kat BANK negara je . . jadi akauntan kat situ . . haha . . tak ke bangga mak bapak aku . . baru boleh KEREK sikit an . .tapi tu smue angan-angan si luncai aku je lah . . and di sebalik angan-angan tu tersirat banyak makna . . setiap permulaan dimulakan dengan ANGAN-ANGAN kan ?
<3

2 comments:

nur nadzirah said...

yela angan2 mule2 jd pgg duet undi kelas, 2 rse best kira duet kan,,hehe.. insyaallah lme2 jd pmegang duet bank,.,. ammiiinnn!!!
berhajat,berdoa...insyaallah.. ^_^

ساهرة said...

hahah amin ^^
aku memg suke . .
$$$$$$$

 
♥ 100% Oficially Nurul Farhanah efendi