Berat Hati Tgok Korang Balik :(




Okay okay . Haritu semuanya berjalan dengan lancar . Kami semua Happy . Dengan bantuan programmer kami iaitu Norfadhilah . Walaupun pada mulanya tak berapa nak happening sangat . Tapi akhirnya rasa jugak kemeriahannya . Rasanya berbaloi lah dengan bayaran RM 30 satu kepala . Walaupun takramai yang join but still rasa happy lah . kan awa ? Kitorang pun dapat merasa kek ' Secret Recipe ' yg di sponsor oleh cik Paten kite . :D


ha . ni lah cake nye . pergh ! rasanya memang kelaaas ! haha . sedap . trylah beli . tapi betol ke cake secret recipe ni tak halal ? wallahuallam  . .



ni lah pengganti guru kelas kami . guru kelas kitorang sebenarnya Cikgu Aishah . Tapi sebab dia cuti bersalin kitorang bersama Cikgu Erna yg cute ni . . hehe . . best dgn dia . . makanan kitorang smue dia yg uruskan . . Sedap cikgu peram ayam tu ! hehe . Aku balik dari Jamuan tu Takde makan-makan lagi sebab kenyang sangat . Haha . . Dan yg paling Penting AKU PENAT . haha . .
okay-okay . masa ni baru nak hidupkan api . . makan masa . . kalau tak kenal aku , aku yg pakai shawl colour orange tu . . aku kat situ bukan tolong pun .. interframe jer lebih . . haha . .
BOLA TAMPAR . . . kalau nak tahu wanita yg sedang serve kan bola tersebut adalah programmer majlis perpisahan kitorang ni . Dia boleh dapat award ' programmer terbaik ' .. Then yg belakang tu pulak namanya ariph . . dia ni memang tak byk bunyi so takde ape yg aku boleh cakap tentang dia :D
Cik Paten kite merangkap photographer kitotrang . Comel kan beliau ? ohh yeah . jangan usha . .  hatinya sudah dimiliki kayy . . . Jejaka yg menyengih tu namanya Shahib .. Aku taktau nak cerita pasal dia yg paling penting dia ni seorang kecoh . okay . Fullstop . Aku taknk cerita byk takot nanti mengutuk dia plak . haha . sorry kay Shahib ?

Ni minah pinky . . Dalam kelas aku duduk dengan dia ni lah . . Haha . . Cantikk kan beliau  ? Kawan aku memg cantik-cantik belaka . . Haha .



Adawiyah , Siti Zue , Ieka , Si Purple , Jaja and Ainaa :D


Masa untuk beriadah . Kitorang berkumpul sama-sama like one family  . .  

 There . The man who's standing in front is our leader . Zulfaqar . Yeah . Dia seolah-olah bermain bola sepak pada hakikatnya  sedang bermain bola tampar . . Yg pgang telinga tu pulak Aizat nama diberi . Handsome nama tu macam tuannye . Okay yang menyikat rambut nya ketepi tu nama nya ialah Zaim .
okay next ------


budak kecik nama dia Nabila . Haha . Mula-mula pendiam , Tapi budaknya periang sebenarnya .


Ha ni dia . Pasangan Due Sejoli . Aku suke tgok korang lah . Bahagia je . . Awa : boboy tu baik budaknye . Hope korang kekal . Boboy : awa tu  baik budaknye . Hope korang kekal . hehe .


Aku , Aien Dan Belon . .


Ya allah ! Awek sape lah ni buruk gila rupa tiup belon . Haha . Mestilah aweknye Mr. Purple aku . Haha .


Okay . Cukup-cukup . Ni gambar last . Aku penat nak menaip . 
Dan upload serta CURI pict-pict ni daripada Myee 










Akhir kata dari aku . . Aku harap korang semua takkan lupekan moment kita masa dalam kelas . Moment kita buat ramai cikgu kecik hati . Moment kita bekerjasama nak celebrate birthday Mama kite . Aih ~ Sedih lah pulak :(
Jangan buruk sangka sesama sendiri .  Jangan sombong bila terserempak . And bila buat reunion nanti tolonglah datang . . Semoga kita berjumpa lagi  di IPTA ! Jangan ditanjung datok lagi ye ! haha . . Kawin Jangan tak jemput Yer . Tunang jgn tak ajak . .
For Chinese Student : Kitorang Sedih Sebab Korang Tak Dapat Join :(



1 comment:

syasyajohan said...

Ha ni dia . Pasangan Due Sejoli . Aku suke tgok korang lah . Bahagia je . . Awa : boboy tu baik budaknye . Hope korang kekal . Boboy : awa tu baik budaknye . Hope korang kekal . hehe .

TERBAIK<3

 
♥ 100% Oficially Nurul Farhanah efendi